Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Soundtrack: On My Block

  •  
18-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
On My Block Poster
Van de twee nieuwe 'coming of age' series van Netflix (Everything Sucks! was de andere) bleek On My Block de winnaar. Ook op muzikaal gebied is het de serieuzere van de twee.
Want waar Everything Sucks! zich met de soundtrack volledig richt op jaren negentig nostalgie, pakt On My Block het serieuzer aan. De serie, die onderwerpen als de bendecultuur en het geweld in Amerikaanse steden behandelt, gaat serieus te werk. 
De soundtrack van On My Block staat vol met moderne hiphop. En niet de grote namen, maar juist opkomende talenten als Daye Jack, Rocket Da Goon en Blessed. Een verfrissende keus - prettig om eens niet het rijtje met de 'usual suspects' tegen te komen: de grootste namen hier zijn Khalid en Lorde.
Met een frisse selectie van jonge rappers doet de soundtrack van On My Block zelfs een beetje denken aan die van Atlanta. Beluister de muziek hieronder.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!