Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Soundtrack: Here and Now

  •  
14-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Here and Now
Een nieuwe serie van Alan Ball, de man achter Six Feet Under en True Blood, dat levert verwachtingen op. De soundtrack hinkt op maar liefst drie gedachten.
Onze recensent concludeerde al dat Here and Now - zoals met Six Feet Under en True Blood wel het geval was - niet meteen staat als een huis. Maar hoe klinkt de serie? De muziek speelde namelijk in het verleden een grote rol in het oeuvre van Ball.
De muziek in Here and Now is ruwweg in drie secties in te delen: moderne indie, oude soul en classic rock. Vooral de eerste groep heeft wat verrassende keuzes, zoals de geweldige oorwurm 'Name for You' van The Shins, of het prachtig dromerige 'Another Weekend' van Ariel Pink.
Uit de andere twee categorieën kiest Here and Now voor de wat grotere namen. Denk aan het grootse 'I'd Rather Go Blind' van Etta James of 'Midnight Train to Georgia' van Gladys Knight. Daarnaast horen we 'Think About Me' van Fleetwood Mac en het mooie 'Tangled Up in Blue' van Bob Dylan. 
Beluister de soundtrack van Here and Now hieronder.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!