Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Soundtrack: Crazy Ex-Girlfriend

08-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3169091210
De veertien Oscarnominaties voor La La Land bewijzen het: musicals zijn hot. En dat musicalnummers niet altijd serieus hoeven te zijn, bewijst Crazy Ex Girlfriend.
De serie volgt Rebecca Bunch, een advocate in New York die nog altijd geobsedeerd is door haar ex-vriend Josh. Wanneer ze hem tegenkomt op straat, vertelt hij dat hij terug naar Californië gaat verhuizen. De fanatieke Rebecca besluit achter hem aan te vliegen.
Het opvallendste aan  Crazy Ex Girlfriend  (waar het tweede seizoen  onlangs van op Netflix verscheen) is het feit dat het een musicalserie is. En niet bepaald een serieuze. De soundtrack van het eerste seizoen heeft nummers als ‘You stupid bitch’, ‘Heavy boobs’ en ‘I’m so good at yoga’.
De serie draait om de herkenbare, ongemakkelijke situaties rond Rebecca, die actrice en bedenker Rachel Bloom uitstekend in de liedjes vertaalt. De actrice   won dan ook al twee Golden Globes voor haar rol als Rebecca, terwijl de choreografie in de prijzen viel bij de Emmy's. Het derde seizoen is inmiddels al aangekondigd.
Beluister de soundtrack (inclusief commentaar van de cast) van Crazy Ex Girlfriend  hieronder.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!