Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Soundtrack: Black Panther

  •  
21-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Black Panther
Met Black Panther hebben we de eerste grote blockbuster van 2018 te pakken. De superheldenfilm van Marvel wordt vergezeld door een soundtrack die is samengesteld door niemand minder dan Kendrick Lamar.
Hij zou oorspronkelijk maar een paar nummers bijdragen aan het project, maar wanneer Kendrick Lamar een groot deel van de film te zien krijgt, besluit hij dat hij meer wil. 'Voordat ik het wist, zat hij in de studio', vertelt regisseur Ryan Coogler aan NPR.
Lamar draagt niet alleen het titelnummer bij, maar nodigt ook een groot aantal rappers die ook bij het platenlabel Top Dawg Entertainment getekend hebben uit. En dus is hij samen met The Weeknd te horen op 'Pray for Me', met Travis Scott op 'Big Shot' en met SZA op 'All the Stars'.
Naast Lamar zijn er ook nog andere grote namen te horen, zoals Vince Staples ('Opps'), Khalid ('The Ways') en James Blake ('King's Dead'). 
Beluister de soundtrack van Black Panther hieronder.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!