Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Soof S02 verschijnt op 29 november

  •  
18-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Soof S02
Volgende maand verschijnen er nieuwe afleveringen op Videoland, waarin Soof een eigen kookprogramma krijgt.
Soof is losjes gebaseerd op de columns van Sylvia Witteman. In 2013 verscheen er een film over het personage, drie jaar later kwam er een vervolg en in 2017 debuteerde Videoland tien afleveringen van een tv-serie. In het tweede seizoen zie we hoe Kasper het leven met een pasgeboren baby opnieuw uitvindt met Josine, terwijl Soof wordt verrast door een bijzondere man die op de stoep staat en waar niemand omheen kan. De tweeling pendelt tussen de huizen van hun ouders en is heftig aan het puberen, terwijl dochter Sacha voor een paar maanden naar Amerika vertrekt. Intussen houdt Joy de KookSoof draaiende en zijn Hansje en Gerrit druk met de voorbereidingen voor de bruiloft. Bovenop dit alles krijgt Soof ook nog eens haar eigen kookprogramma op tv met de hulp van Jim.
Alle afleveringen van Soof S02 verschijnen 29 november op Videoland. Lees ook ons interview met Lies Visschedijk , waarin de actrice alles vertelt over haar rol als Soof.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!