Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Soof: derde film gaat in december in première bij RTL 4

  •  
27-11-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
772 keer bekeken
  •  
Soof 3

© Martijn van Gelder / Millstreet Films

Op het moment dat de hardwerkende Soof (Lies Visschedijk) slecht nieuws krijgt te verwerken, stelt haar uit India teruggekeerde dochter haar verloofde voor.

Soof 3 gaat volgende maand in première op televisie: de derde film in de reeks met Lies Visschedijk (Het A-Woord) is donderdag 24 december te zien op RTL 4. In Soof 3 heeft Soof (Visschedijk) dan eindelijk haar leven op de rit: ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en ook met de kinderen gaat het goed. Op een dag krijgt ze echter tragisch nieuws te verwerken en wanneer dochter Sascha terugkeert uit India en haar nieuwe verloofde voorstelt, grijpt Soof het aanstaande huwelijk aan om haar hoofd in het zand te steken. Met hulp van haar familie moet ze zich weer opnieuw open leren stellen. Bijrollen zijn er voor Fedja van Huêt, Roos Dickmann, Anneke Blok en Elise Schaap. Overigens zijn de drie Soof-films en de Soof-serie (twee seizoenen) nu te zien op Videoland. Op Netflix zijn de eerste twee films beschikbaar.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!