Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Somebody Feed Phil van Netflix onthult trailer

  •  
02-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Somebody feed phil
De bedenker van Everybody Loves Raymond stilt zijn honger in Somebody Feed Phil.
In de nieuwe documentaireserie van Netflix trekt Phil Rosenthal de wereld over om overal (van dure restaurants tot kraampjes langs de weg) eten uit te proberen. In het eerste seizoen reist hij naar onder meer Saigon, Lisbon, Bangkok, Tel Aviv, Mexico City en New Orleans. Ondertussen laat hij vrienden en familie meekijken via de webcam. Somebody Feed Phil is een soort van doorstart van het gelijksoortige I'll Have What Phil Is Having, dat een tijdje terug te zien was op de publiek omroep PBS. Toen de kosten voor PBS te hoog opliepen, besloot Netflix de serie over te nemen en een nieuwe naam te geven. Rosenthal had voor aanvang van zijn realityshow(s) al enige ervaring voor de camera door gastrolletjes in films en tv-series, maar is vooral bekend als de bedenker en showrunner van Everybody Loves Raymond.
Somebody Feed Phil is vanaf 12 januari te zien op Netflix. De streamingdienst heeft voor deze maand ook de documentaire's Rotten (5 januari, bekijk de trailer helemaal onder) en Dirty Money (26 januari, nog geen trailer) gereed staan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!