Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Slachtoffer van Negan neemt afscheid van fans

  •  
25-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
negan
The Walking Dead ging weer van start met een uiterst schokkende aflevering. Er werd onthuld wie na de cliffhanger van het zesde seizoen van het leven werd beroofd….
Spoilers!
Wie van de acht potentiële slachtoffers zou in de opener van het zevende seizoen kennis maken met de honkbalknuppel van Negan? Uiteindelijk bleek de door Jeffrey Dean Morgan gespeelde psychopaat, niet één, maar zelfs twee van de hoofdpersonages te vermoorden. Dit alles om leider Rick Grimes (Andrew Lincoln) op een absoluut breekpunt te krijgen. Als eerst moest legersergeant Abraham Ford (Michael Cudlitz) eraan geloven en daarna kwam ook Glenn Rhee (Steven Yuen) aan de beurt. Bekijk hieronder hoe beide acteurs afscheid nemen van de fans van The Walking Dead. Het personage van Cudlitz werd geïntroduceerd in het vierde seizoen, terwijl Yuen al vanaf de eerste aflevering bij de serie betrokken was. Helemaal onder zie je nog nog twee andere filmpjes, waarin ook make-up specialist Greg Nicotero en producent Gale Anne Hurd praten over de emotionele aflevering.
De opener van het zevende seizoen trok in Amerika zo’n 17 miljoen kijkers. De première werd daarmee beter bekeken dan onder meer Empire, Westworld en het rugby van de zondagavond. Lees ook ons artikel over waarom we zo geobsedeerd zijn door zombies.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!