Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Sister Boniface Mysteries: tweede seizoen heeft datum bij BBC First

  •  
08-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2230 keer bekeken
  •  
SisterBoniface

© BBC / BritBox

De spin-off van Father Brown speelt zich af in de jaren zestig en toont hoe zuster Boniface (Lorna Watson) de politie helpt met het oplossen van misdrijven.

Het luchtige misdaaddrama Sister Boniface Mysteries keert terug naar BBC First met een tweede seizoen. Lorna Watson geeft in de serie gestalte aan de non uit de titel, nadat ze het personage eerder speelde in een aflevering van Father Brown. Sister Boniface Mysteries speelt zich af in de jaren zestig, als zuster Boniface met haar talent voor detectivewerk een aanwinst blijkt te zijn voor het politiekorps in Great Slaughter. In de première van het tweede seizoen komen de makers van een kinderprogramma naar het dorp om een aflevering op te nemen, waarna de editor van het programma dood wordt aangetroffen. Later in het seizoen dwingt de zuster een moordenaar tot schaakmat tijdens een schaaktoernooi, maakt ze een uitstapje naar een piratenzender op de radio, onderzoekt ze een groep heksen en verdedigt ze haar reputatie wanneer de veroordeling van de ‘Pear Tree Poisoner’ in twijfel wordt getrokken.

Sister Boniface Mysteries S02 is vanaf maandag 4 september te zien op BBC First.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!