Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Simone Missick komt terug voor The Defenders

  •  
01-11-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
New York Premiere of 'Luke Cage'
Simone Missick keert terug als Misty Knight in The Defenders. De actrice speelde het personage al eerder in de Marvel-serie Luke Cage.
Missick was in alle afleveringen van Luke Cage te zien als de rechtschapen detective, die uiteindelijk besluit om de superheld te hulp te schieten. De actrice dook eerder op in onder meer Wayward Pines. In The Defenders zullen alle superhelden die momenteel te zien zijn op Netflix, samenkomen in een ultieme cross-over. Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) en Iron Fist (Finn Jones) moeten New York dan beschermen tegen een nog onbekende slechterik, die gespeeld zal worden door Alien-actrice Sigourney Weaver. Naast Missick werden ook Carrie-Anne Moss (Jessica Jones) en Deborah Ann Woll (Daredevil) al bevestigd voor de cross-over. Daarnaast is de eerste regisseur die werd aangekondigd eveneens een oude bekende van het Marvel-universum op Netflix; S.J. Clarkson (Dexter) nam eerder de eerste twee afleveringen van Jessica Jones S1 voor haar rekening.
De Marvel-series bestonden tot nu toe uit 13 afleveringen per seizoen, maar The Defenders krijgt 8 afleveringen. De cross-over debuteert in de loop van 2017 op Netflix. Op 17 maart is het eerst de beurt aan het eerste seizoen van Iron Fist.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!