Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Silicon Valley: trailer voor vijfde seizoen

  •  
22-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Silicon Valley S05
De komische serie van zender HBO is in Nederland vanaf 26 maart weer wekelijks te zien bij Ziggo.
In het vijfde seizoen neemt tech-genie Richard Hendricks (Thomas Middleditch) vijftig nieuwe werknemers aan, zodat zijn bedrijf zich kan meten met het rivaliserende Hooli, dat inmiddels weer onder leiding staat van Gavin Belson. Zijn 'werknemers van het eerste uur' zijn echter allesbehalve blij met al die nieuwe gezichten. Daarnaast heeft Dinesh (Kumail Nanjiani uit The Big Sick ) ook problemen met alle huisdieren die zij meenemen naar kantoor. Silicon Valley werd bedacht door Mike Judge, die voordat hij als animator succes had met series als Beavis & Butthead en King of the Hill, ook zelf werkzaam was in de tech-wereld van Silicon Valley. Bijrollen zijn er voor Martin Starr (Freaks and Geeks), Zach Woods (The Office) en Suzanne Cryer (Two Guys and a Girl). T.J. Miller (voorheen te zien als Erlich Bachman) besloot de serie na het vierde seizoen te verlaten.
Het vijfde seizoen van Silicon Valley gaat in Amerika op 25 maart van start bij HBO. In Nederland is de serie vervolgens vanaf 26 maart weer wekelijks te volgen bij Ziggo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!