Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Silicon Valley S06 onthult datum en eerste teaser

  •  
18-08-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Silicon Valley
De eerste teaser voor het laatste seizoen neemt onder meer de hoorzitting van Mark Zuckerberg op de hak.
Het zesde en laatste seizoen van Silicon Valley gaat op 27 oktober in première op HBO, dat alvast een eerste teaser vrijgaf. De komische serie speelt zich af in de tech-wereld en volgt de introverte, maar briljante Richard Hendricks (Thomas Middleditch), die met een revolutionair compressie-algoritme de wereld wil gaan veranderen. In de nieuwe teaser moet hij zich tegenover het congres verantwoorden voor mogelijk misbruik van data, een verwijzing naar de hoorzitting van Mark Zuckerberg over de rol van Facebook in het schandaal rond Cambridge Analytica. Kumail Nanjiani ( The Big Sick ), Martin Starr ( Spider-Man: Far From Home ) en Zach Woods ( The Office ) hebben wederom bijrollen, maar op een mogelijke terugkeer van castlid T.J. Miller , die de serie na het vierde seizoen besloot te verlaten, hoeven we volgens de makers niet meer te rekenen.
In Nederland gaat het zesde en laatste seizoen van Silicon Valley vermoedelijk op 28 oktober weer van start bij Ziggo Movies en Series, hoewel dat nog niet is bevestigd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!