Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Sicario-schrijver pent tv-serie Yellowstone

  •  
05-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
76 keer bekeken
  •  
89th Annual Academy Awards Nominee Luncheon - Arrivals
Na de succesfilms Sicario en Hell or High Water keert scenarist Taylor Sheridan terug naar de wereld van televisie met Yellowstone.
Sheridan was jarenlang acteur (zo had hij een vaste rol in de eerste drie seizoenen van Sons of Anarchy), waarna hij met Sicario zijn debuut maakte als scenarist. Die film volgde hij op met Hell or High Water , waar hij een Oscarnominatie voor ontving. Samen met producenten John en Art Linson ( Sons of Anarchy ) zal hij nu Yellowstone gaan maken voor Paramount Network. Het project draait om een gezin met een grote familieboerderij in de buurt van het nationale park waar de titel naar verwijst. Ze krijgen er te maken met allerlei externe partijen die beslag op hun land willen leggen. Naast het schrijven zal Sheridan ook een aantal afleveringen zelf regisseren. Onlangs stapte hij nog achter de camera voor de film Wind River met Jeremy Renner en Elizabeth Olsen.
Paramount Network is een nieuwe zender van Paramount en zal volgend jaar Spike komen vervangen. Andere projecten die ze in aantocht hebben zijn Waco en Heathers.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!