Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Showtime stopt na één seizoen met Roadies

  •  
19-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
roadies2
Enkele weken na de eerste seizoensfinale haalt Showtime de band uit elkaar. Het muzikale Roadies van producent J.J. Abrams krijgt geen tweede seizoen van de zender.
Roadies gaf de kijker een blik achter de schermen bij de tour van een fictieve rockband. De hoofdrollen waren voor Luke Wilson, Carla Gugino en Imogen Poots. De serie werd bedacht door Cameron Crowe, regisseur van onder meer Jerry Maguire en Almost Famous. Crowe was ooit zelf journalist voor het muziekblad Rolling Stone. Hij had naar eigen zeggen nog ‘duizenden verhalen’ om via de serie te vertellen, maar Roadies wilde niet echt aanslaan bij het grote publiek. De laatste van de in totaal 10 afleveringen werd uitgezonden op 28 augustus. Lees ook onze recensie van de allereerste aflevering van Roadies.
Muzikale series hebben het de laatste tijd niet makkelijk op televisie. HBO maakte begin dit jaar een einde aan Vinyl en FX trok onlangs de stekker uit Sex & Drugs & Rock & Roll. ABC stopte dit jaar met Nashville , maar die serie weer werd opgepikt door CMT. Wel begint deze maand het derde seizoen van Empire en startte FX onlangs met Atlanta.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!