Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Showtime bestelt serie met Jay Pharoah

  •  
12-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Michelle Obama Delivers Final Speech At The White House
Voormalig SNL-castlid Jay Pharoah krijgt de hoofdrol in White Famous. Zender Showtime bestelt een compleet seizoen van de komedie.
White Famous is afkomstig van Tom Kapinos, eerder op Showtime verantwoordelijk voor Californication , en acteur Jamie Foxx. De komedie is losjes gebaseerd op Foxx’ eigen ervaringen als beginnend stand-up comedian in Hollywood. Pharoah geeft gestalte aan Floyd Mooney, een Afro-Amerikaanse komiek die begint door te breken bij het grote en voornamelijk blanke publiek. Maar nu hij ‘white famous’ dreigt te worden, zou hij zijn geloofwaardigheid in de ogen van zijn fans van het eerste uur weleens kwijt kunnen raken. Foxx zelf zal af en toe opduiken als gastacteur en andere bijrollen zijn er voor Megalyn Echikunwoke als Mooney's ex-vriendin en de moeder van zijn kind en Utkarsh Ambudkar als zijn immer gefrustreerde manager. Tot slot krijgt ook Stephen Tobolowsky (One Day at the Time ) een gastrol, mogelijk als zijn personage uit Californication.
Naast White Famous heeft Showtime ook een komedie met Taran Killam – die tegelijk met Pharoah SNL verliet – in ontwikkeling. Pharoah staat vooral bekend om zijn imitaties, bekijk er een aantal in het onderstaande fragment uit Hot Ones.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!