Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Shooter: derde seizoen gaat 21 juni in première

  •  
22-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Shooter
In het derde seizoen onderzoekt ex-marinier Bob Lee Swagger (Ryan Phillippe) de dood van zijn vader.
De derde reeks zal echter openen met de conclusie van het tweede seizoen, dat dieper inging op Swaggers diensttijd in Afghanistan. Het tweede seizoen kwam vorig jaar vroegtijdig ten einde, omdat Phillippe vlak voor de opnamen van de laatste twee afleveringen zijn been brak. Zender USA besloot de première destijds niet uit te stellen en gebruikte de achtste aflevering als de seizoensfinale. Het derde seizoen zou daarom nu mogelijk bestaan uit dertien nieuwe afleveringen. Shooter is gebaseerd op de boekenreeks van Stephen Hunter en het derde seizoen wordt een adaptatie van het boek Black Light, waarin sluipschutter Swagger stuit op een samenzwering, wanneer er nieuwe feiten met betrekking tot de dood van zijn vader aan het licht komen. Omar Epps (House) vertolkt één van de bijrollen in de serie.
Het derde seizoen van Shooter gaat in Amerika op 21 juni in première. Als Netflix de rechten weet te behouden, is de serie zo goed als gelijktijdig ook bij ons te zien.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!