Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Shetland S05 komt naar NPO Start Plus

  •  
28-11-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Shetland
In de eerste aflevering spoelt er een hand aan op het strand, waarna er nog meer lichaamsdelen worden gevonden.
Volgende maand komt het vijfde seizoen van Shetland naar NPO Start Plus, waar het derde en vierde seizoen ook te zien zijn. De serie begon ooit als een tv-bewerking van de boeken van Ann Cleeves ( Vera ) en speelt zich af op het groepje eilanden ten noorden van Schotland, waar Jimmy Perez (Douglas Henshall) en zijn team misdaden onderzoeken. Er zijn bijrollen voor Alison O'Donnell en Steven Robertson. Aan de start van het vijfde seizoen spoelt er een hand aan op een van de stranden, waarna er een zak met meer lichaamsdelen wordt gevonden. Het slachtoffer blijkt een Nigeriaanse immigrant te zijn die in Schotland op zoek was naar zijn zus. Perez ontdekt dat de moord een connectie heeft met een bende mensensmokkelaars.
Het vijfde seizoen van Shetland is vanaf 13 december in zijn geheel te zien bij NPO Start Plus. De reeks is vanaf 6 januari tevens wekelijks te volgen op NPO 1 Extra.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!