Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Shetland S04 komt naar NPO Start Plus

  •  
27-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Shetland S04
Douglas Henshall keert volgende maand terug als de door Ann Cleeves (Vera) bedachte detective Jimmy Perez.
Het vierde seizoen van Shetland komt volgende maand naar NPO Start Plus, waar ook het derde seizoen nog steeds te zien is. De titel verwijst naar de groep eilanden bij het noordelijkste puntje van Schotland, waar de serie zich afspeelt. Douglas Henshall speelt de hoofdrol als detective Jimmy Perez. Aan de start van het vierde seizoen ziet Perez zich genoodzaakt om een oude 'cold case' te heropenen, wanneer de veroordeelde moordenaar Thomas Malone (Stephen Walters) na 23 jaar in de gevangenis te hebben gezeten alsnog wordt vrijgesproken. Malone werd halverwege de jaren negentig veroordeeld voor de moord op de lokale tiener Lizzie Kilmuir. Shetland begon ooit als een serie gebaseerd op de boeken van Ann Cleeves ( Vera ).
Het vierde seizoen van Shetland is vanaf 25 oktober in zijn geheel te zien bij NPO Start Plus. De reeks is vanaf 7 november tevens wekelijks te volgen op NPO 1 Extra.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!