Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Shetland S04 is vanaf 15 juni te zien op NPO 2

  •  
27-05-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
59 keer bekeken
  •  
Shetland S04
De volledige reeks is, net als het derde en het vijfde seizoen, momenteel al beschikbaar op NPO Plus.
Tijdens de detectivemaand van de NPO gaat ook het vierde seizoen van Shetland in première op televisie. Shetland speelt zich af op de eilandjes net boven Schotland en volgt de door Douglas Henshall gespeelde detective Jimmy Perez. Aan de start van het vierde seizoen heropent Perez een oude 'cold case', wanneer de veroordeelde Thomas Malone (Stephen Walters) na 23 jaar in de gevangenis te hebben gezeten alsnog wordt vrijgesproken. Malone werd halverwege de jaren negentig veroordeeld voor de moord op een tiener. Shetland begon ooit als een verfilming van de boeken van Ann Cleeves, bekend van het in juni eveneens weer bij de NPO te bekijken Vera. De serie is inmiddels door de BBC verlengd met ook nog een zesde en een zevende seizoen.
Het vierde seizoen van Shetland is vanaf 15 juni te zien op NPO 2 en NPO Start. De reeks is al te zien op NPO Plus, waar ook het derde en vijfde seizoen te vinden zijn.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!