Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Shetland S03 komt naar NPO Start Plus

  •  
30-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Shetland S03
Het derde seizoen van de misdaadserie bevat bijrollen voor Game of Thrones-veteranen Ciarán Hinds en James Cosmo.
Het derde seizoen van Shetland komt dit jaar naar de NPO. De zes afleveringen worden in juni eerst allemaal toegevoegd op NPO Start Plus en zijn in het najaar vervolgens ook te zien op televisie. Shetland is een misdaadserie waarin vooral de omgeving centraal staat: het verhaal speelt zich namelijk af op de Shetlandeilanden in het noordelijke puntje van Schotland. Douglas Henshall speelt de hoofdrol als detective Jimmy Perez. In de derde reeks heeft de verdwijning van een jongen op een veerboot mogelijk iets te maken met op het strand aangespoelde drugs. Het seizoen heeft bijrollen voor onder anderen Ciarán Hinds ( The Terror ) en James Cosmo (Sons of Anarchy). De serie is gebaseerd op het werk van Ann Cleeves, die eerder ook haar boeken over Vera Stanhope verfilmd zag worden.
Het complete derde seizoen van Shetland is vanaf 28 juni te zien op NPO Start Plus. In het najaar gaat de reeks tevens in première op NPO 2 en NPO Start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!