Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

She’s Gotta Have It: Spike Lee op Netflix

  •  
14-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
She's Gotta Have It
Netflix onthulde de trailer voor She’s Gotta Have It, de allereerste tv-serie van Spike Lee.
De maker van Do The Right Thing en Malcolm X baseerde het project op de gelijknamige film uit 1986, destijds zijn debuut als regisseur. De moderne tv-update draait wederom om een vrouw die relaties met drie minnaars probeert te onderhouden. Het hoofdpersonage Nola Darling wordt deze keer gespeeld door DeWanda Wise, die eerder dit jaar een bijrol had in Shots Fired. Nola is een kunstenares die niet gelooft in monogamie en daarom drie mannen in haar leven heeft; de geschifte Mars (Anthony Ramos uit de musical Hamilton), de knappe Greer (Cleo Anthony uit Divergent) en de zakelijke Jamie (Lyriq Bent uit The Book of Negroes). Heather Headley speelt Nola’s psychiater en Margot Bingham, Chyna Layne en Elise Hudson zijn te zien als haar beste vriendinnen.
Spike Lee produceert en regisseert alle tien de afleveringen, die vanaf 23 november te zien zijn op Netflix. Ook de originele filmversie van She’s Gotta Have It staat nu op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!