Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

She's Gotta Have It S02 heeft datum

  •  
08-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
She's Gotta Have It S02
Het tweede seizoen van de door Spike Lee geproduceerde serie verschijnt eind mei op Netflix.
Het tweede seizoen van She's Gotta Have It is vanaf 24 mei te zien op Netflix. De serie werd bedacht door Spike Lee , die vorige maand zijn eerste Oscar won voor het scenario van de film BlacKkKlansman. Lee baseerde She's Gotta Have It op de gelijknamige film uit 1986, destijds zijn debuut als regisseur. Net als de originele film volgt de serie een jonge vrouw (DeWanda Wise, die we gisteren ook zagen in de trailer voor Someone Great ) met drie mannen in haar leven: de geschifte Mars (Anthony Ramos), de knappe Greer (Cleo Anthony) en de zakelijke Jamie (Lyriq Bent). Spike Lee regisseerde alle afleveringen van het eerste seizoen, maar of hij ook de tweede reeks weer helemaal zelf regisseert is momenteel nog niet bevestigd. Het tweede seizoen krijgt negen nieuwe afleveringen.
She's Gotta Have It S02 is vanaf 24 mei te zien op Netflix. Onlangs werd bekend dat Spike Lee nu bezig is met de film Da 5 Bloods, die mogelijk ook naar Netflix komt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!