Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

She-Ra: trailer voor reboot van Netflix

  •  
11-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
She-Ra
Het vrouwelijke antwoord op He-Man komt terug in een nieuwe animatieserie van Netflix en Dreamworks.
Na het succes van He-Man kreeg ook zijn tweelingzus She-Ra eind jaren tachtig een eigen tv-serie. Het personage maakt later dit jaar een comeback in een nieuwe serie op Netflix. She-Ra and the Princesses of Power draait om de jonge wees Adora (Aimee Carrero), die ontdekt dat een magisch zwaard haar kan veranderen in de mythische krijgster prinses She-Ra. Samen met andere rebellen en prinsessen neemt ze het op tegen het kwaad. Netflix stelde een heleboel tv-acteurs aan om stemmen in te spreken: zo zijn AJ Michalka (The Goldbergs), Marcus Scribner ( Black-ish ), Lorraine Toussaint ( Orange is the New Black ), Lauren Ash ( Superstore ), Vella Lovell ( Crazy Ex-Girlfriend ) en Sandra Oh ( Killing Eve ) in de serie te horen. De animatie werd gedaan door Dreamworks, die voor Netflix ook werken aan Voltron en de nieuwe Fast & Furious -tekenfilm.
She-Ra and the Princesses of Power verschijnt 13 november op Netflix. Je kan daar tevens al kijken naar Masters of the Universe en de docu The Power of Grayskull.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!