Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Sharp Objects: teaser voor miniserie van HBO

  •  
24-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sharp Objects
Jean-Marc Vallée regisseerde Amy Adams in de tv-verfilming van het boek van Gillian Flynn.
HBO verwacht daarom dan ook heel veel van Sharp Objects. Vallée bezorgde de zender vorig jaar immers al veel succes met het Emmy-winnende Big Little Lies. Flynn schreef eerder de bestseller Gone Girl , in 2014 verfilmd door David Fincher, en werkt nu voor Amazon aan een remake van Utopia. En Adams behoort dankzij bejubelde optredens in films als Doubt, The Master en Arrival al jarenlang tot de beste actrices in Hollywood. In haar tv-uitstapje geeft Adams gestalte aan Camille Preaker, een journaliste die net is ontslagen uit een psychiatrische inrichting. Ze reist weer af naar haar geboorteplaats, waar twee jonge tienermeisjes zijn vermoord. Camille verdiept zich in de zaak en moet daarbij uitkijken dat ze niet opnieuw haar verstand verliest. Patricia Clarkson ( Six Feet Under ) is te zien als de moeder van Camille.
Sharp Objects heeft nog geen datum, maar gaat in juli in première op HBO. Ziggo heeft inmiddels bevestigd dat zij de serie straks in Nederland mogen aanbieden.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!