Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Sharp Objects gaat 9 juli van start bij Ziggo

  •  
17-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sharp Objects
De langverwachte HBO-serie debuteert een dag na de Amerikaanse première bij ons in Nederland.
De hoofdrol in de miniserie is voor Amy Adams, bekend van haar rollen in succesfilms als Doubt, The Master en het recente Arrival. Ze geeft gestalte aan journaliste Camille Preaker, die net is ontslagen uit een psychiatrische inrichting. Eenmaal terug in haar oude woonplaats doet ze onderzoek naar de moord op een jong meisje, waarbij ze moet uitkijken dat ze niet opnieuw haar verstand verliest. Patricia Clarkson ( Six Feet Under ) is in de serie te zien als de moeder van Camille. De regie was in handen van Jean-Marc Vallée, die HBO vorig jaar al een grote hit bezorgde met Big Little Lies , dat hier ook te zien is op Ziggo. Sharp Objects is gebaseerd op het gelijknamige boek van Gillian Flynn, bekend van Gone Girl en de aankomende remake van Utopia.
De eerste aflevering gaat op 8 juli in première op HBO en is vervolgens vanaf 9 juli in Nederland te zien op Ziggo. Sharp Objects bestaat uit in totaal acht afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!