Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Sharknado 5 krijgt groen licht van Syfy

  •  
03-02-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
73 keer bekeken
  •  
sharknado-4
Zender Syfy blijkt nog niet klaar te zijn met hun Sharknado-films. Het vijfde deel werd officieel aangekondigd.
De serie van low budget tv-films begon in 2013 als een soort komische kruising tussen blockbuster rampenfilms als Deep Blue Sea en Twister, waarin haaien door middel van tornado’s in Los Angeles belanden. In het vervolg getiteld Sharknado 2: The Second One moest New York eraan geloven en in Sharknado 3: Oh Hell No was de complete oostkust aan de beurt. Nadat de aangewaaide haaien in Sharknado: The Fourth Awakens heel Amerika onveilig maakten, zullen ze zich in het vijfde deel over de rest van de wereld verspreiden. Sharknado 5 – eerder werd Sharknado 5 Earth 0 genoemd als mogelijke titel – zal worden opgenomen in vijf verschillende landen, waaronder Engeland en Australië. Wat betreft de acteurs is tot nu toe enkel de terugkeer van Ian Ziering (Beverly Hills 90210) en Tara Reid (American Pie) bevestigd.
De allereerste Sharknado groeide onder het motto ‘zo slecht dat het leuk wordt’ al snel uit tot een cultfilm. De sequels werden minder goed ontvangen. De opnamen van het vijfde deel zijn net begonnen in Bulgarije.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!