Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Shannen Doherty terug voor tv-versie Heathers

  •  
24-11-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Shannen Doherty
Ondanks haar gezondheidsproblemen blijft Shannen Doherty (Charmed) aan het werk. Zo kondigde ze aan een rol te krijgen in Heathers.
De exacte details omtrent haar personage zijn nog niet bekend, maar de actrice zette zelf een foto op Instagram, waarop ze in character op de set te zien is met een donkere pruik op. Doherty ondergaat momenteel een behandeling voor borstkanker. Ze had in de jaren tachtig al een rol in de originele filmversie van Heathers, waarin het tienermeisje Veronica (Winona Ryder) besluit om samen met de psychopathische J.D. (Christian Slater) een aantal populaire meiden op school – allemaal genaamd Heather – om het leven te brengen. Doherty speelde destijds één van de Heathers. In de tv-adaptatie worden Veronica en J.D. gespeeld door respectievelijk Grace Victoria Cox ( Twin Peaks ) en nieuwkomer James Scully. De opnamen van de pilot zijn inmiddels in volle gang, met Leslye Headland (Sleeping with Other People) aan het roer als regisseur.
Hoewel de situatie van Doherty nog altijd levensbedreigend is, is het de bedoeling dat ze straks ook terugkeert voor Mallbrats, een serie die dient als vervolg op de film Mallrats, waarin ze destijds een hoofdrol had. Net als Heathers was Mallrats een flop in de bioscoop, die later op video alsnog een cult following kreeg.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!