Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Shaft: nieuwe trailer door Netflix vrijgegeven

  •  
17-06-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
80 keer bekeken
  •  
Shaft
Het vervolg op de Shaft-film met Samuel L. Jackson, nu ook te bekijken op Netflix, is vanaf eind deze maand te zien.
In 2000 speelde Samuel L. Jackson de hoofdrol in een nieuwe Shaft-film van de onlangs overleden regisseur John Singleton. De film staat nu op Netflix , waar eind deze maand ook het vervolg te zien is. Daarin wordt Jackson weer herenigd met acteur Richard Roundtree, die in de jaren zeventig de originele Shaft vertolkte. In de nieuwe film geeft Jessie T. Usher gestalte aan John 'JJ' Shaft Jr, die als specialist op het gebied van cybersecurity werkt voor de FBI. Hij schakelt de hulp in van zijn 'old school' vader (Jackson), terwijl ook de oudere Shaft (Roundtree) zich bij het duo voegt. Regina Hall speelt de moeder van de jonge Shaft en ook Alexandra Shipp (X-Men) is te zien. De film werd geschreven door Kenya Barris (Black-Ish) en Tim Story (Ride Along) tekende voor de regie.
Shaft verscheen op 14 juni in de Amerikaanse bioscopen. Door een deal met New Line mag Netflix de film vanaf 28 juni in de rest van de wereld aanbieden op VOD.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!