Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Shadowhunters S03: finale duurt 2,5 uur

  •  
28-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Shadowhunters S03 Poster
Het einde van Shadowhunters is nabij, maar gaat wel gepaard met een zeer uitgebreide finale.
Shadowhunters wordt in mei afgesloten met een finale die een speelduur krijgt van 2,5 uur. De serie draait om Clary (Katherine McNamara), een jonge vrouw die ontdekt dat ze deel uitmaakt van een groep halfmenselijke engelen, en de aarde moet beschermen tegen demonen. Het verhaal is een adaptatie van de boekenreeks (The Mortal Instruments) van Cassandra Clare. In 2013 werd het eerste boek bewerkt tot een film, maar die was minder succesvol dan verwacht, waarna de sequels niet meer van de grond kwamen. In 2016 waagde zender The CW zich aan een nieuwe adaptatie voor televisie die het beter deed. Doordat de zender hun (co)financieringsdeal met Netflix, dat de serie buiten Amerika aanbiedt, niet wist te verlengen kwam er echter toch een vroegtijdig einde aan de serie.
Het derde seizoen van Shadowhunters is nu te zien op Netflix, dat elke dinsdag een aflevering toevoegt. Lees ook de recensie van de start van de tweede seizoenshelft.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!