Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Shadowhunters: eerste blik op seizoen 3B

  •  
25-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
62 keer bekeken
  •  
Shadowhunters S03B
Eind februari wordt het derde en laatste seizoen van Shadowhunters: The Mortal Instruments weer hervat.
Katherine McNamara geeft in Shadowhunters gestalte aan Clary Fray, die voorbestemd blijkt te zijn om als een soort demonenjager de mensheid te beschermen. De serie staat tijdelijk op pauze, maar wordt eind februari weer hervat. Een kort teasertje voor het derde seizoen laat zien hoe de personages ervoor staan na de dood (of leeft ze nog?) van Clary. Shadowhunters wordt in Amerika uitgezonden door zender Freeform dat eerder dit jaar besloot om met de serie te stoppen. Daardoor dreigde de tv-verfilming van de boeken van Cassandra Clare incompleet te worden: het huidige vijfde seizoen is een adaptatie van het vijfde boek, maar er bestaat tevens een zesde en laatste deel. Freeform besloot daarom twee extra afleveringen te bestellen, om het verhaal beter af te kunnen sluiten.
De derde reeks van Shadowhunters bestaat straks uit in totaal uit 22 afleveringen, waarvan er nu tien op Netflix staan. Het derde seizoen gaat verder op 26 februari.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!