Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Shades of Blue verlengd met derde seizoen

  •  
20-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2196167450
Zender NBC wil langer door met Shades of Blue. Het politiedrama is inmiddels zeker van een derde seizoen.
De hoofdrol in Shades of Blue is voor de immer drukbezette Jennifer Lopez ( Out of Sight ). De actrice / zangeres / danseres is vanaf mei op NBC te zien als jurylid van World of Dance en gaat ook de hoofdrol spelen in Bye Bye, Birdie , de volgende live musical van de zender. Daarnaast werkt ze nog aan een nieuw (Spaanstalig) album. Lopez is in Shades of Blue te zien als Harlee Santos, een alleenstaande moeder en corrupte NYPD-agente in Brooklyn, die ooit de handtastelijke vader van haar dochter een moord in de schoenen schoof. Ze kreeg daarbij hulp van haar al even corrupte leidinggevende, gespeeld door Ray Liotta, beter bekend als Henry Hill uit Goodfellas. Actrice Drea de Matteo ( The Sopranos , Sons of Anarchy ) is te zien als een collega van Harlee en in het tweede seizoen speelt ook Anna Gunn (de vrouw van Walter White in Breaking Bad ) een gastrol.
Het derde seizoen van Shades of Blue zal bestaan uit 10 afleveringen, in plaats van de gebruikelijke 13. Het huidige tweede seizoen is in Amerika op dit moment drie afleveringen onderweg. De serie wordt bij ons in Nederland uitgezonden door Fox.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!