Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Sexify S02E01: uitgesteld orgasme

  •  
11-01-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
93 keer bekeken
  •  
Sexify S02
De Sexify-app is bijna, bijna, klaar om ingezet te worden. Totdat de boel in de soep loopt, in tweede deel van bij vlagen verfrissende sekskomedie.
Foto credits: Netflix
Uitgerekend op de dag dat entrepreneurs Natalia (Alexandra Skraba), Monika (Sandra Drzymalska) en Paulina (Maria Sobocińska) hun Sexify-app ein-de-lijk willen lanceren loopt de boel in de soep. Tijdens de release valt de stroom uit. Nader onderzoek wijst uit dat niemand zich heeft gebogen over de rekeningen die al maanden binnenkomen. Sexify heeft dus een fikse schuld opgebouwd. Vooral spijtig voor Monika, die bekend wil staan als een selfmade vrouw en nu misschien financiële hulp moet gaan zoeken bij haar vader. Hoewel een affaire met een rijke rapper ook de sleutel kan zijn tot een investering.
Maar de rapper in kwestie wil met Monika wel een monogame relatie en daar zit zij niet op te wachten. Sexify draait in beginsel om seks en seksgrappen en aangezien Natalia’s vaste vriend hem momenteel niet omhoog kan krijgen is dat geen reclame voor de monogame relatie. Paulina heeft op haar beurt juist moeite om überhaupt het bed te delen met een man. Durft ze niet? Wat zijn haar twijfels? Als Monika in een vaste relatie dreigt te belanden, dan zal Paulina evenwel de belangrijkste testpersoon worden. En hoe zit het met mannen? Hebben die geen behoefte aan een app die je seksleven optimaliseert?
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Sexify S02
Mannen willen wellicht net als de vrouwen, zoals Monika stelt, ‘seks hebben met wie ze willen en op de manier die ze lekker vinden’. En ‘eenvoudig tot een orgasme komen’. Dat is een utopische gedachte, die dus niet zo makkelijk uitvoerbaar blijkt. Daar vloeit de humor dan ook uit voort in Sexify , een serie die het bij vlagen moet hebben van flauwe maar trefzekere grappen – zoals wanneer de gedachte aan een slappe penis in de montage overgaat in een toren die naar beneden kukelt. Hoogstaand is Sexify niet, maar de ideeën over seksualiteit zullen in sommige huishoudens vast leiden tot verhitte discussies.
Sexify S02, vanaf 11 januari 2023 op Netflix
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!