Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Sex Education verschijnt op 11 januari

  •  
04-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sex Education
Gillian Anderson speelt een therapeute die altijd ongefilterd over seks praat.... ook met haar eigen zoon.
Sex Education is een komische ' coming of age ' serie, over het ongemakkelijke leven van scholier Otis Milburn (Asa Butterfield uit Hugo ). Zijn vader en moeder zijn namelijk allebei werkzaam als sekstherapeuten, en aangezien moeder Jean (Gillian Anderson, Scully in The X-Files ) een praktijk aan huis heeft, vangt hij regelmatig haar gesprekken en adviezen op. Ondanks zijn eigen gebrek aan ervaring op dat gebied, weet Otis de seksuele problemen van anderen vaak goed aan te voelen, ook al zou hij willen van niet. Daarom zet hij samen met zijn klasgenoot Maeve (Emma Mackey), de grote 'bad girl' van zijn school, een eigen seks-kliniek op, speciaal voor medeleerlingen die worstelen met allerlei seksuele problemen. James Purefoy (The Killing) is te zien als de vader van Otis en ex-man van Jean.
Sex Education is vanaf 11 januari te bekijken op Netflix. Het eerste seizoen bestaat uit in totaal acht afleveringen, met elk een speelduur van ongeveer zestig minuten.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!