Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Seth MacFarlane verkent het heelal in The Orville

  •  
16-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Orville_group_build_ss12
Fox debuteerde de trailer voor The Orville, de nieuwe live-action serie van tekenfilmgigant Seth MacFarlane (Family Guy, American Dad).
De show is een komisch eerbetoon aan Star Trek en heeft daardoor automatisch wat weg van de film Galaxy Quest. The Orville speelt zich af in een verre toekomst, waar officier Ed Mercer (MacFarlane, na A Million Ways to Die in the West opnieuw in de hoofdrol) tot zijn grote genoegen het gezag krijgt over het ruimteschip The Orville. Helaas blijkt ook zijn ex-vrouw (Adrianne Palicki) deel uit te maken van zijn ruimtecrew. Mercer wordt verder nog bijgestaan door zijn beste vriend en piloot Gordon Malloy, gespeeld door Scott Grimes, die in American Dad te horen is als Steve Smith. Ander rollen zijn er voor Penny Johnson Jerald, Peter Macon en Mark Jackson. Komiek Norm Macdonald, zijn nieuwe special staat nu op Netflix, sprak de stem in van het gelatineachtige wezen Yaphit.
De pilot van The Orville werd geregisseerd door niemand minder dan Jon Favreau (Iron Man, The Jungle Book). De exacte premièredatum van de serie is nog niet bekend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!