Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Serie met Robert De Niro gaat naar Amazon

  •  
09-11-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
robert
De nog titelloze dramaserie van David O. Russell is opgepikt door Amazon. De hoofdrollen zijn voor Robert De Niro en Julianne Moore.
Volgens Deadline wordt er 160 miljoen dollar neergeteld voor alvast 2 seizoenen. De serie zou zich afspelen in de wereld van de georganiseerde misdaad, een wereld waar De Niro zich na rollen in films als Goodfellas en Casino ongetwijfeld in thuis zal voelen. Elk seizoen bestaat uit 8 afleveringen, die allemaal worden geschreven en geregisseerd door O. Russell zelf. De regisseur werkte al met De Niro aan de films Silver Linings Playbook, American Hustle en Joy. Moore werkte nog nooit eerder samen met O. Russell. De actrice had op tv een tijd lang een terugkerende rol naast Alec Baldwin in 30 Rock. Voor De Niro is het zijn eerste rol in een tv-serie. De 73-jarige acteur was ooit gecast in de dramaserie The Night Of op HBO, maar werd uiteindelijk vervangen door John Turturro.
De nieuwe serie van O. Russell wordt geproduceerd door The Weinstein Company, dat onlangs ook met Amazon in zee ging voor een nieuwe serie van Matthew Weiner. De Niro maakt binnenkort zijn opwachting als de veroordeelde fraudeur Bernie Madoff in de HBO-film Wizard of Lies, waarin hij te zien is naast Michelle Pfeiffer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!