Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Serie met Julia Roberts gaat naar HBO

  •  
03-06-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
84 keer bekeken
  •  
Money Monster Photocall During Cannes Film Festival
Annapurna Television heeft hun nieuwe serie Today Will Be Different, met in de hoofdrol Julia Roberts, ondergebracht bij HBO.
Today Will Be Different is een adaptatie van het gelijknamige boek van Maria Semple, die al verschillende scripts voor de verfilming op papier heeft gezet. Eerder schreef Semple voor komedies als Arrested Development en Mad About You. Haar nieuwe miniserie volgt een huismoeder (Roberts) tijdens zeer chaotische dag, waarop ze te maken krijgt met haar zogenaamd zieke zoon, haar dolende man en een ex-collega die op het punt staat om een vernietigend boek uit te brengen. Julia Roberts (vorig jaar voor het laatst in de bioscoop te zien in Money Monster) had op HBO eerder een rol in de tv-film The Normal Heart, maar Today Will Be Different markeert haar allereerste hoofdrol in een serie op televisie.
HBO hoopt met Today Will Be Different op hetzelfde succes als dat ze onlangs hadden met Big Little Lies. Ook dat project was een ( waarschijnlijk ) miniserie gebaseerd op een boek.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!