Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Secrets and Lies komt naar Ziggo en Videoland

  •  
08-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
108 keer bekeken
  •  
Secrets and Lies
Juliette Lewis (Natural Born Killers) vermoedt dat Ryan Phillippe (Shooter) een kind heeft vermoord.
Secrets and Lies werd in 2015 en 2016 uitgezonden door de Amerikaanse zender NBC. Juliette Lewis (tevens op Ziggo te zien in Camping ) geeft in de misdaadserie gestalte aan detective Andrea Cornell. Het eerste seizoen draait om Ben Crawford (Ryan Phillippe uit Shooter ), een getrouwde man met twee tienerdochters. Op een ochtend vindt Ben het levenloze lichaam van het vijfjarige zoontje van zijn buurvrouw in de bossen. Cornell is ervan overtuigd dat Crawford de jongen zelf om het leven heeft gebracht. Het tweede seizoen draait om de moord op Kate Warner (Jordana Brewster uit Lethal Weapon ), die getrouwd was met Eric Warner (Michael Ealy uit Almost Human). Charlie Barnett (nu te zien in Russian Doll ) heeft in de tweede reeks een bijrol.
De twee seizoenen (twintig afleveringen) van Secrets and Lies zijn vanaf 4 maart beschikbaar bij Ziggo Movies & Series. De serie komt dan tevens naar Videoland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!