Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Scott & Bailey: vierde seizoen start eind december op BBC First

  •  
28-11-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
268 keer bekeken
  •  
ScottBailey

© ITV

Terwijl hun privéproblemen zich opstapelen, voeren Rachel Bailey (Suranne Jones) en Janet Scott (Lesley Sharp) een onderlinge strijd voor dezelfde promotie.

Het vierde seizoen van Scott & Bailey is vanaf donderdag 28 december te zien op BBC First. De Britse misdaadserie draait om twee vrouwen, gespeeld door Lesley Sharp en Suranne Jones, die werkzaam zijn als rechercheurs in Manchester. In het vierde seizoen strijden Rachel Bailey (Jones) en Janet Scott (Sharp) onderling voor dezelfde promotie. Ondertussen worden ook hun privélevens steeds gecompliceerder: Bailey ontdekt dat de nieuwe vriend van haar moeder een gewelddadig verleden heeft, terwijl ze haar eigen relatie met een hoge politieofficier verborgen probeert te houden. En Scott worstelt met het besluit van haar dochter die het huis uit wil. Het vierde seizoen bestaat weer uit acht afleveringen. Overigens zijn alle vijf de seizoenen van Scott & Bailey op dit moment terug te kijken bij Videoland.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!