Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Achter de schermen met de cast van Six

  •  
16-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
93 keer bekeken
  •  
Six
Zender History komt deze week met een dramaserie over Navy SEALs en hun families. Neem een kijkje achter de schermen bij Six.
Een van de hoofdrollen is voor Walton Goggins , die op televisie doorbraak met The Shield en Justified en daarna nog te zien was in een aantal films van Quentin Tarantino. Hij geeft gestalte aan een voormalige teamleider van SEAL Team Six, die inmiddels werkt als een uitgebluste beveiliger en in Nigeria gevangen wordt genomen door terroristen. En dus besluiten zijn oude teamleden, gespeeld door onder andere Barry Sloane en Juan Pablo Raba, in actie te komen om hem te bevrijden. De serie richt zich echter niet alleen op het SEAL Team zelf, maar laat – net als bijvoorbeeld The Unit – ook het thuisfront zien. De vrouwen worden gespeeld door onder andere Brianne Davis en Nadine Velazquez. Six werd door bedenkers William en David Broyles gebaseerd op echte SEAL-missies en tijdens de opnamen waren er ook altijd professionele consultanten op de set.
Six bestaat uit in totaal acht afleveringen, waarvan de eerste twee werden geregisseerd door Lesli Linka Glatter, die verschillende Emmy-nominaties kreeg voor Homeland. De eerste aflevering van de miniserie gaat op 18 januari in première bij History.
Bekijk ook de eerder verschenen trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!