Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Scandal S06 en S07 lopen wat vertraging op

  •  
29-01-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Scandal
Fans die vooral uitkeken naar de laatste twee seizoenen van Scandal zullen iets langer geduld moeten hebben.
Vorige maand maakte Videoland bekend dat op 4 februari alle seizoenen van Scandal aan het aanbod zouden worden toegevoegd. De laatste twee seizoenen hebben echter wat vertraging opgelopen en verschijnen nu op 12 februari. Seizoen één tot en met vijf heeft Videoland nog steeds op de planning staan staan voor 4 februari. Scandal draait om Olivia Pope (Kerry Washington), die als crisismanager samen met haar team de politieke schandalen van de machtigste mensen in Washington D.C. moet zien te laten verdwijnen. Tony Goldwyn heeft een bijrol als de president van de Verenigde Staten. Scandal werd bedacht door tv-gigant Shonda Rhimes , die momenteel werkt aan een aantal nieuwe tv-projecten voor Netflix. Rhimes is tevens de bedenker van Grey's Anatomy en één van de producenten van How to Get Away with Murder.
De eerste vijf seizoenen van Scandal zijn vanaf 4 februari te bekijken bij Videoland. Seizoen zes en zeven (tevens het allerlaatste seizoen) zijn te zien vanaf 12 februari.
Update: de complete serie wordt op die data tevens beschikbaar gesteld bij Ziggo Movies & Series.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!