Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Scandal komt in februari ook naar Ziggo

  •  
30-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Scandal poster
Eerder onthulde Videoland al dat zij de politieke thriller komende maand aan het aanbod toevoegen.
De complete serie van Scandal (zeven seizoenen in totaal) is in Nederland binnenkort bij twee VOD-aanbieders te bekijken. Op 4 februari komen de eerste vijf seizoenen naar Ziggo Movies & Series, waar op 12 februari vervolgens ook het zesde en zevende seizoen beschikbaar worden gesteld. Dezelfde data gelden inmiddels ook voor de aanstaande release op Videoland. Scandal volgt PR-manager Olivia Pope (Kerry Washington), die samen met haar team politieke schandalen van machtige mensen in Washington D.C. moet laten verdwijnen. Ook Tony Goldwyn en Darby Stanchfield zijn te zien in de serie die vorig jaar ten einde kwam. Scandal is afkomstig van Shonda Rhimes , de bedenker van Grey's Anatomy , waarvan de eerste veertien seizoenen inmiddels ook te zien zijn bij Ziggo.
De eerste vijf seizoenen van Scandal zijn vanaf 4 februari te zien bij Ziggo Movies & Series. Seizoen zes en zeven (tevens het laatste seizoen) verschijnen op 12 februari.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!