Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Savages: Franse dramaserie komt naar NPO Start Plus

  •  
23-01-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Savages
Het politieke drama is de eerste tv-serie van Rebecca Zlotowski, bekend van de film Grand Central.
Savages volgt Idder Chaouch (Roschdy Zem), die de nieuwe president van Frankrijk lijkt te worden, en zijn familie tijdens de verkiezingen. Het lot van de familie Chaouch raakt daarbij onlosmakelijk verbonden met dat van de familie Nerrouche, maar na een aanslag op Idder is Frankrijk plots in rep en roer, en verandert de verhouding tussen beide families voorgoed. Savages (ook bekend als Les Sauvages) is een tv-bewerking van de boeken van Sabri Louatah, die samen met Rebecca Zlotowski aan de serie werkte. Zlotowski is onder meer bekend van de prijswinnende dramafilm Grand Central met Tahar Rahim en Léa Seydoux. De eerste twee afleveringen van Savages gingen vorig jaar in première op het Toronto Film Festival en de reeks werd in Frankrijk uitgezonden op Canal+.
Het eerste seizoen van Savages is vanaf 7 februari in zijn geheel te zien op NPO Start Plus. Vanaf die dag is het politieke drama tevens wekelijks te volgen op NPO 1 extra.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!