Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Sarah Michelle Gellar in nieuwe miniserie

  •  
10-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sarah Michelle Gellar
De actrice uit Buffy the Vampire Slayer was voor het laatst op tv te zien in The Crazy Ones met Robin Williams.
Sarah Michelle Gellar krijgt de hoofdrol in Sometimes I Lie, een nieuwe miniserie die ze ook zelf zal produceren. Het project is een adaptatie van het boek van voormalig BBC-journaliste Alice Feeney, dat voor tv bewerkt wordt door Robin Swicord, die ooit een Oscarnominatie ontving voor The Curious Case of Benjamin Button. Gellar geeft gestalte aan Amber Reynolds, een vrouw die wakker wordt in een ziekenhuis, zonder te kunnen bewegen of praten. De serie zal vervolgens switchen tussen verschillende tijdlijnen en laten zien hoe haar man mogelijk iets met haar huidige situatie te maken heeft. Gellar speelde in de jaren negentig de hoofdrol in Buffy the Vampire Slayer en had daarna nog twee keer een vaste rol op televisie, waaronder in The Crazy Ones.
Sometimes I Lie heeft momenteel nog geen zender of VOD-aanbieder, maar wordt straks geproduceerd door A Very Good Production, het bedrijf van Ellen DeGeneres.
Foto credit: Monty Brinton / CBS.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!