Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Santa Clarita Diet stopt na drie seizoenen

  •  
27-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
321 keer bekeken
  •  
Santa Clarita Diet S03
Netflix heeft geen trek meer in een vierde seizoen van de komische horrorserie met Drew Barrymore.
Netflix bestelt geen vierde seizoen van Santa Clarita Diet. Het eind maart verschenen derde seizoen is dus het laatste seizoen. Een exacte reden voor de stopzetting werd niet door Netflix vrijgegeven. De serie kreeg met elk seizoen betere recensies ( ook van ons ), maar omdat Netflix ( vrijwel ) nooit kijkcijfers vrijgeeft, is het niet bekend hoe goed Santa Clarita Diet werd bekeken. De serie volgt de getrouwde makelaars Joel (Timothy Olyphant) en Sheila (Drew Barrymore), die hun gezinsleven drastisch moeten aanpassen, wanneer Sheila na een ongeluk een onstilbare honger naar mensenvlees ontwikkelt. Liv Hewson is te zien als hun dochter Abby. Santa Clarita Diet werd bedacht door Victor Fresco, die eerder werkte aan komische series als Better Off Ted en My Name Is Earl.
Alle seizoenen van Santa Clarita Diet zijn te streamen op Netflix. Timothy Olyphant is binnenkort te zien in de Deadwood-film , die hier in Nederland naar Ziggo komt.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!