Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Santa Clarita Diet stelt de Hammonds aan je voor

  •  
25-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1889129088
Volgende week vrijdag wordt Santa Clarita Diet toegevoegd op Netflix. Neem alvast een kijkje achter de schermen bij de serie.
Santa Clarita Diet is een zwarte komedie over moord en kannibalisme met hoofdrollen voor Drew Barrymore en Timothy Olyphant. Ze spelen Sheila en Joel Hammond, twee makelaars in Los Angeles, die al jarenlang met elkaar getrouwd zijn en inmiddels alles op de automatische piloot doen. Nadat Sheila wonder boven wonder een ernstig ongeval overleeft, voelt ze zich energieker dan ooit tevoren, waardoor de sleur van hun huwelijk eindelijk wordt doorbroken. Alleen heeft ze sinds haar ongeluk geen hartslag meer en ontwikkelt ze een enorme trek in rauw (mensen)vlees. Ze moet dus met het gezin een heel groot geheim zien te bewaren. Barrymore en Olyphant komen beide aan het woord in de featurette, evenals Victor Fresco, de bedenker van Santa Clarita Diet. Fresco werkte eerder aan komische series als Better Off Ted en My Name Is Earl.
Alle afleveringen van Santa Clarita Diet zijn vanaf 3 februari te streamen op Netflix. Lees ook: 10 nieuwe Netflix-series om in 2017 in de gaten te houden.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!