Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Sandra Bullock maakt serie over haar studententijd

  •  
11-06-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
64 keer bekeken
  •  
Sandra Bullock
Het gaat om een komische dramaserie vol met muziek, zang en dans, die zich afspeelt in de jaren tachtig.
Amazon Prime werkt aan een serie geïnspireerd door de studententijd van Bird Box -actrice Sandra Bullock. Het gaat om een met zang, dans en humor gevulde dramaserie over een eigenzinnige vrouw uit het zuiden van Amerika, die in de jaren tachtig op zoek gaat naar haar eigen identiteit. Bullock studeerde toen aan de universiteit van East Carolina in Greenville, waar ze tevens in verschillende theaterproducties speelde. De serie zal dan ook veel muziek bevatten en John Legend is een van de producenten. Het idee voor de serie komt van Bullock en scenarist Akiva Goldsman, die eerder ook werkten aan de films A Time to Kill en Practical Magic. K.C. Perry ( The Originals ) wordt de showrunner en Marja-Lewis Ryan (nu bezig met het vervolg op The L Word ) is aangesteld als consultant.
Wanneer de serie precies bij Amazon Prime zal verschijnen is nog niet bekend. Het is momenteel ook nog niet duidelijk of Bullock als actrice een rol zal spelen in de serie.
Foto credit: Robyn Beck/Gettyimages
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!