Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Sanditon: derde seizoen gaat in juni van start op BBC First

  •  
01-06-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
11069 keer bekeken
  •  
Sanditon

© Red Planet / PBS

Charlotte (Rose Williams) keert met haar verloofde terug naar Sanditon, waar ze wordt gedwongen haar gevoelens voor Colbourne (Ben Lloyd-Hughes) onder ogen te zien.

Het derde seizoen van het kostuumdrama Sanditon gaat op zaterdag 24 juni in première op BBC First. In de première van deze laatste reeks keert Charlotte (Rose Williams) weer terug naar Sanditon met haar verloofde Ralph Starling (Cai Brigden), maar eenmaal ter plekke wordt ze gedwongen haar gevoelens voor Colbourne (Ben Lloyd-Hughes) onder ogen te zien. Een van de nieuwe gezichten in het seizoen is de door Emma Fielding (Van der Valk) gespeelde Lady Montrose, die in het kustplaatsje haar zoon en dochter wil helpen met het vinden van een geschikte partner. Sanditon is een tv-bewerking van een nooit afgemaakt verhaal van Jane Austen en komt van Andrew Davies (Vanity Fair), die ook Austens Pride and Prejudice bewerkte voor televisie. Het drama werd na het eerste seizoen door zender ITV gecanceld, maar daarna besloot het Amerikaanse PBS om meer afleveringen te maken.

Het eerste seizoen van Sanditon is nu terug te kijken op NPO Plus.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!