Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Safe House S02 start 22 september op NPO 2

  •  
07-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Safe House S02
In het tweede seizoen neemt Stephen Moyer (True Blood) de hoofdrol over van Christopher Eccleston (Doctor Who).
Het leven van ex-agent Tom (Stephen Moyer) wordt op zijn kop gezet als een vrouw in Liverpool op een vreselijke manier wordt ontvoerd. De ontvoering lijkt identiek aan een zaak uit zijn verleden en dus wil hij opnieuw in actie komen. Wanneer John, de partner van de ontvoerde Julie, ook in gevaar komt, worden hij en Julie's dochter Dani voor hun eigen veiligheid ondergebracht in het huis van Tom. Het is het begin van een hele reeks schokkende gebeurtenissen, waarbij Tom niet alleen het slachtoffer moet redden, maar ook zijn eigen demonen uit het verleden onder ogen moet komen. Michael Crampton, de schrijver van het eerste seizoen, gaf zijn taken als scenarist voor het tweede seizoen uit handen aan Ed Whitmore en Tracey Malone ( Silent Witness ). Wel keerde Marc Evans (Collision) terug als regisseur.
Het tweede seizoen van Safe House, dat de subtitel The Crow meekreeg, gaat op 22 september in première op NPO 2. De reeks bestaat wederom uit vier afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!