Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Sacha Baron Cohen krijgt hoofdrol in The Spy

  •  
12-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sacha Baron Cohen
Sacha Baron Cohen pakt weer een keer een serieuze rol aan voor deze waargebeurde miniserie van Netflix.
Cohen is nu op Netflix te zien komische films als Ali G Indahouse, The Dictator en The Brothers Grimsby. In The Spy speelt hij echter geen typetje; het gaat hier namelijk om een serieuze dramaserie die wordt geschreven en geregisseerd door Gideon Raff. Raff is tevens de bedenker van Prisoners of War, de Israëlische serie die diende als basis voor de Amerikaanse televisiehit Homeland. The Spy vertelt het waargebeurde verhaal van de Israëlische spion Eli Cohen (Cohen), die in de jaren zestig de Syrische overheid wist te infiltereren. Hij leefde jarenlang als spion in Damascus, maar in 1965 kwam zijn geheim dan toch naar buiten. Cohen wordt in Israël nog altijd gezien als een nationale held. De serie over het leven van de legendarische spion zal bestaan uit zes afleveringen.
The Spy komt straks wereldwijd (behalve in Frankrijk) naar Netflix. Cohen is nu ook op Netflix te zien in Hilarity for Charity , waarin hij David Attenborough imiteert.
Foto credit: Matt Baron/REX/Shutterstock.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!