Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Sabrina-serie van Netflix onthult titel

  •  
02-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
Chilling Adventures of Sabrina
De nieuwe Netflix-serie over de 'heks in wording' zal Chilling Adventures of Sabrina gaan heten.
De serie is vernoemd naar de gelijknamige stripreeks over Sabrina, die werd bedacht door Roberto Aguirre-Sacasa. De schrijver wordt tevens de showrunner van de nieuwe Sabrina-serie en onthulde de titel op twitter. Hij plaatste daarbij ook direct een eerste foto van actrice Kiernan Shipka (bekend van Mad Men en Feud ) als het titelpersonage. In de serie probeert Sabrina haar unieke bestaan als 'heks in opleiding' te combineren met een normaal leven op de middelbare school. Ze wordt begeleid door haar twee tantes: de moederlijke Hilda (Lucy Davis uit The Office ) en de strenge Zelda (Miranda Otto uit Homeland en 24: Legacy ). Chilling Adventures of Sabrina wordt - in tegenstelling tot de oude sitcom met Melissa Joan Hart - geen komedie. Netflix zelf omschrijft de serie als iets in de stijl van The Exorcist en Rosemary's Baby.
Er komen straks twintig afleveringen van Chilling Adventures of Sabrina naar Netflix. Aguirre-Sacasa is ook de bedenker van Riverdale , dat bij ons ook te zien is op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!